Sport op school, tof zeg!

Gymuitrusting

De gymuitrusting op onze school bestaat uit een rood turntruitje, een zwart of blauw turnbroekje en witte gympantoffels. De leerlingen kunnen het rood turntruitje op school bekomen tegen betaling van 5 euro. Het turnbroekje en de turnpantoffels zijn door de ouders zelf te voorzien. Deze uitrusting zit in een sportzak en blijft op school. Daarom is het aangeraden om alles te voorzien van de volledige naam en voornaam. Voor iedere vakantie (zie rapporten) nemen de kinderen hun sportzak mee naar huis, zodat het turntruitje en het turnbroekje een wasbeurt kunnen krijgen. Na de vakantie de sportzak niet vergeten mee naar school te geven!

sportschoenen/turnpantoffels?

voor 1ste en 2de lj: graag turnpantoffels of sportschoenen met strips (is makkelijk!) en witte zolen 3de t.e.m. 6de lj: sportschoenen met witte of kleurvaste zolen

Buitenschoolse sportactiviteiten

Op woensdagnamiddag neemt onze school regelmatig deel aan extra sportactiviteiten. Een ruime waaier aan sportevenementen, aangepast aan de diverse leeftijdsgroepen wordt voorzien.  Één of meerdere leerkrachten begeleiden steeds de deelnemende groep kinderen. Deelname aan deze activiteit is nooit verplicht!